Προσελκύστε την τύχη στο σπίτι σας!

Φρέσκα λουλούδια στα βάζα φέρνουν – εκτός από την ομορφιά τους - και καλή τύχη, όπως λέει το φενγκ σούι 

Δείτε τι λέει το φενγκ σούι για να ρέει αβίαστα η καλή τύχη, η θετική ενέργεια και χρήμα στο σπίτι σας. Τώρα, εδώ που τα λέμε, οι συμβουλές αυτές εύκολα εφαρμόζονται και δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα δοκιμάζοντας την κινεζική σοφία…

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου



Εν αρχή είναι η τάξη: Η ακαταστασία, το χάος, το φύρδην μίγδην των αντικειμένων προκαλεί στάσιμη ενέργεια. Το φενγκ σούι  συμβουλεύει ότι τα χρήματα «μπλοκάρονται» ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Βάζοντας τάξη, η τύχη και η ενέργεια θα ρέουν στον χώρο σας φέρνοντάς σας πολλαπλά οφέλη. Άλλωστε σκεφθείτε ότι κι εσείς θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο σπίτι σας με άνεση. 


Επισκευάστε οτιδήποτε είναι χαλασμένο: Σπασμένα χερούλια, κουτσό… τραπεζάκι ή καρέκλα, καζανάκι ή βρύση που τρέχει, το φύλλο της ντουλάπας σας που ετοιμάζεται να διαλυθεί… Επισκευάστε και επιδιορθώστε πάραυτα, διαφορετικά πετάξτε! Σύμφωνα με το φενγκ σούι, οτιδήποτε είναι σε αυτά τα χάλια υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με εσάς και άρα και με τον προσωπικό σας χώρο. 

Προσθέστε το μοβ και το πράσινο: Είναι δύο χρώματα που σύμφωνα με την κινεζική φιλοσοφία έλκουν την καλή τύχη και ο συνδυασμός τους τον πλούτο. Βάλτε μερικές πινελιές από αυτά τα χρώματα στο σπίτι σας, π.χ. σε διακοσμητικά αντικείμενα, μαξιλαράκια ή κουρτίνες. Τι έχετε να χάσετε; Αφήστε που είναι και ένας θαυμάσιος χρωματικός συνδυασμός. 

Κάτι μοβ, κάτι πράσινο, δύο χρώματα που έλκουν την καλή τύχη σύμφωνα με την κινεζική φιλοσοφία


Νερό, ενυδρείο και λουλούδια: Το φενγκ σούι μάς συστήνει επίσης, να βάζουμε φρέσκα λουλούδια στα βάζα μας και όχι αποξηραμένα, να στολίζουμε με μερικά κλαδιά μπαμπού για καλή τύχη και χρήμα. Το ίδιο καλό είναι ένα στοιχείο με τρεχούμενο νερό που φέρνει καλή τύχη και ενέργεια, π.χ. ένα μικρό διακοσμητικό με τρεχούμενο νερό ή πάλι τι θα λέγατε για ένα ενυδρείο με απαραίτητα όμως 9 χρυσόψαρα… Αν όχι όλα τα άλλα, η πρώτη σύσταση είναι ό,τι πρέπει!

Ένα ενυδρείο με χρυσόψαρα ή κάτι με τρεχούμενο νερό, «εγγυάται» τη ροή θετικής ενέργειας και χρήματος

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου