Διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο στο Ρέθυμνο



Μια ξεχωριστή γιορτή θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στο Ρέθυμνο.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το διεθνές φεστιβάλ Τάνγκο Ρεθύμνου με την ονομασία «A los Amigos». Μια πρωτοβουλία της ομάδας TangoCultural του Πολιτιστικού συλλόγου της πόλης σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής εκδηλώσεων Dream Events Planning, που κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χώρας όσον αφορά το αργεντίνικο Τάνγκο.

Η οργανωτική ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων μαέστρων σε διεθνές επίπεδο, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του τριημέρου παραδίδουν σεμινάρια και μαγεύουν το κοινό με τις εμφανίσεις τους  στις βραδιές χορού στο «Σπίτι του Πολιτισμού».

Οι Mariano Chicho Frumboli & Juana Sepulveda από Αργεντινή, Rui Barroso & Ines Gomes από Πορτογαλία και οι «δικοί μας»  Μιχάλης Σουβλέρης & Μαρία Καλογερά από την Αθήνα αποτελούν το καλλιτεχνικό σώμα του φεστιβάλ.

Η συμμετοχή διεθνής: εκατοντάδες χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 20 χώρες, συρρέουν και φέτος στο Ρέθυμνο για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Θα πραγματοποιηθεί 2 με 4 Σεπτεμβρίου στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στην παλιά πόλη.


politisonline.com
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου