Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Χίο και Ασπρόπυργο - Έξι τραυματίες



Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στο νησί της Χίου στην περιοχή της Σιδηρούντας. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και το γεγονός ότι η πυρκαγιά ξέσπασε νύχτα, έκανε το έργο της κατάσβεσης εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Για τον έλεγχο της πυρκαγιάς στη Χίο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα,  28 εθελοντές, 5 ιδιωτικά βυτιοφόρα, 4 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.

Πυρκαγιά σε πευκόφυτη περιοχή στο Ρουπάκι Ασπροπύργου
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πευκόφυτη περιοχή στο Ρουπάκι Ασπροπύργου Αττικής. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος..Όπως τόνισε, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν υπάρχει κίνδυνος, για τις κατοικημένες περιοχές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν πλέον 70 πυροσβέστες με 35 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 26 ατόμων, 2 υδροφόρα οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Μενίδι
Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε από τις 03:00 τα ξημερώματα κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο Μενίδι και απείλησε σπίτια.



Η φωτιά έκαιγε πολύ κοντά σε σπίτια, με το έργο των πυροσβεστών να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. 

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 58 πυροσβέστες 29 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα. 

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου